Geboortekaarten

GEBOORTEKAARTEN VANAF TERSCHELLING

De geboorte van de kleine is iets ontzettends speciaals! Jullie eigen schip op de voorkant van het geboortekaartje? Of jullie favoriete plek op de wereld? Alles kan! Neem een kijkje in de webshop of stuur een berichtje voor een ontwerp op maat! Onderaan de pagina vind je de contactgegevens!

In de webshop:

Onderstaand vind je voorbeelden uit de collectie ‘geboortekaarten’ van Studio Tosca. Klik hier om naar de webshop te gaan! 

Ontwerp op maat:

Heb je zelf een idee voor een geboortekaartje? Stuur vrijblijvend een berichtje voor de mogelijkheden! 

Werkwijze:

Stap 1: Keuzes maken

Wat zijn jullie ideeën en wensen? Wat voor een formaat hebben jullie in gedachten? Willen jullie een enkel of een gevouwen kaart? Staand, liggend, vierkant? Ik hoor graag wat jullie wensen en ideeën zijn. 

Aan de hand van jullie ideeën maak ik een offerte. 

 

Stap 2: Ontwerp

Als jullie akkoord zijn met de offerte ga ik aan de slag! Dit duurt maximaal twee weken. Het eerste ontwerp stuur ik vervolgens digitaal naar jullie op. Naar aanleiding van jullie feedback pas ik het ontwerp aan en stuur ik hem voor een tweede keer digitaal op.

Als jullie akkoord zijn met het laatste ontwerp is het wachten tot de kleine geboren wordt!

Stap 3: Afdrukken

Ondertussen kunnen jullie de enveloppen alvast schrijven. Wanneer de kleine geboren is geven jullie geven (via mail of WhatsApp) de laatste gegevens door. Ik stuur daarna via het definitieve ontwerp. Als jullie deze gecheckt hebben (spelfouten, data’s etc) en jullie akkoord geven, laat ik ze drukken en worden ze binnen twee werkdagen verstuurd!

Prijzen

De prijs van een op maat gemaakte illustratie/kaart is afhankelijk van jullie idee. Bij het simpelste ontwerp en de laagste drukkosten (25 kaarten) ligt de prijs op €220 (ontwerpkosten + drukkosten). Dit is exclusief enveloppen. 

Nieuwschierig? Stuur vrijblijvend een berichtje!    Winkelwagen