Geboortekaartjes vanaf Terschelling! De geboorte van de kleine is iets ontzettends speciaals! Vier en laat het weten aan de rest van de wereld met een persoonlijke illustratie op een geboortekaartje! 

Werkwijze:

Nieuwsgierig? Vul het formulier onderaan deze pagina in of stuur een mail, Instagram-berichtje, postduif, etc. Binnen een paar werkdagen stuur ik je een berichtje terug! Nadat we een plan hebben gemaakt stuur ik jullie een offerte en als jullie akkoord zijn gaan we aan de slag!

Stap 1: Jullie verhaal

Ik hoor graag wat jullie wensen en ideeën zijn. Daarna wil ik ook graag jullie eigen verhaal weten! Het geboortekaartje moet natuurlijk perfect bij jullie passen. Dit kan tijdens een kopje koffie (op Terschelling), maar ook via de mail, telefoon of via een Skype-gesprek!

Stap 2: Ontwerp

Met jullie verhaal, wensen en ideeën ga ik aan de slag en maak ik een eerste ontwerp! Dit duurt maximaal twee weken. Deze stuur ik digitaal op en naar aanleiding van jullie feedback pas ik het ontwerp aan. Als alle gegevens kloppen (spelfouten, data’s, namen), vraag ik een proefdruk aan. Zo zien jullie hoe de uitnodiging er in het echt uit komt te zien. 

Stap 3: Afdrukken

Als jullie akkoord zijn met de proefdruk, is het wachten tot de kleine geboren wordt! Jullie laten mij de laatste gegevens weten (geboortedatum, gewicht, etc) en binnen 7 werkdagen hebben jullie de geboortekaartjes dan in huis! Rest aan jullie alleen nog het halen en schrijven van de enveloppen!

De prijs van het geboortekaartje ligt ergens tussen de €50,00 en €250,00, afhankelijk van de soort opdracht. De prijs is alleen voor het ‘ontwerp’ en is dus exclusief de drukkosten van de kaarten! 

Nieuwschierig? Vul dan hieronder het formulier in!