Geboortekaartjes vanaf Terschelling! 

De geboorte van de kleine is iets ontzettends speciaals! Jullie eigen schip op de voorkant van het geboortekaartje? Of jullie favoriete plek op de wereld? Studio Tosca zet jullie persoonlijke verhaal om naar een illustratie.

Nieuwsgierig? Stuur een (Instagram)berichtje, Whatsappje of postduif! Binnen een paar werkdagen stuur ik je een berichtje terug! Zie beneden aan deze pagina)

Werkwijze:

Stap 1: Keuzes maken

Wat zijn jullie ideeën en wensen? Hebben jullie in de webshop bijvoorbeeld een toffe illustratie/kaart gezien en willen jullie een kleine aanpassing? Of gaan jullie voor een heel persoonlijk ontwerp? Wat voor een formaat hebben jullie in gedachten? Willen jullie een enkel of een gevouwen kaart? Staand, liggend, vierkant? Ik hoor graag wat jullie wensen en ideeën zijn.

 

Stap 2: Jullie verhaal

Aan de hand van jullie wensen  maak ik een offerte. Als jullie akkoord zijn met de offerte gaan we aan de slag! Daarna wil ik graag jullie eigen verhaal weten! Waar mag je jullie wakker voor maken, wat Dit kan tijdens een kopje koffie (op Terschelling), maar ook via de mail, telefoon of via een Skype-gesprek!

Stap 3: Ontwerp

Met jullie verhaal, wensen en ideeën ga ik aan de slag en maak ik een eerste ontwerp! Dit duurt maximaal twee weken. Deze stuur ik vervolgens digitaal naar jullie op. Naar aanleiding van jullie feedback pas ik het ontwerp aan en stuur ik hem voor een tweede keer digitaal op. Als jullie akkoord zijn met het laatste ontwerp is het wachten tot de kleine geboren wordt.

Stap 4: Afdrukken

Ondertussen kunnen jullie de enveloppen alvast schrijven. Wanneer de kleine geboren is geven jullie geven (via mail of WhatsApp) de laatste gegevens door. Ik stuur daarna via de mail het definitieve ontwerp. Als jullie deze gecheckt hebben (spelfouten, data’s etc) en jullie akkoord geven, laat ik ze drukken en worden ze binnen twee werkdagen verstuurd!

Prijzen

De prijs van een op maat gemaakte illustratie/kaart is afhankelijk van jullie idee. Bij het simpelste ontwerp en de laagste drukkosten ligt de prijs op €220 (ontwerpkosten + drukkosten). Dit is exclusief enveloppen. 

Ontwerpkosten:

Vrij simpel ontwerp: tussen de €170 en €210

Gedetailleerd ontwerp: tussen de €210 en €260

Drukkosten

De drukkosten zijn afhankelijk van het soort papier, formaat, kleurgebruik & de aantallen. De prijs voor 25 kaarten ligt tussen de €50 en €120.  

 

Nieuwschierig? Stuur vrijblijvend een berichtje!

Neem een kijkje in de webshop!

Open chat
Hi! Kan ik helpen?
Hi! Heb je een vraag over een product of kaartje?
Powered by