Geboortekaartjes vanaf Terschelling! De geboorte van de kleine is iets ontzettends speciaals! Vier en laat het weten aan de rest van de wereld met een persoonlijke illustratie op een geboortekaartje! 

Werkwijze:

Nieuwsgierig? Vul het formulier onderaan deze pagina in of stuur een mail, Instagram-berichtje, postduif, etc. Binnen een paar werkdagen stuur ik je een berichtje terug! Nadat we een plan hebben gemaakt stuur ik jullie een offerte en als jullie akkoord zijn gaan we aan de slag!

Stap 1: Keuzes maken

Wat zijn jullie ideeën en wensen? Hebben jullie in de webshop bijvoorbeeld een toffe illustratie/kaart gezien en willen jullie een kleine aanpassing? Of gaan jullie voor een heel persoonlijk ontwerp? Wat voor een formaat hebben jullie in gedachten? Willen jullie een enkel of een gevouwen kaart? Staand, liggend, vierkant?

 

Stap 2: Jullie verhaal

Ik hoor graag wat jullie wensen en ideeën zijn. Daarna wil ik ook graag jullie eigen verhaal weten! Het geboortekaartje moet natuurlijk perfect bij jullie passen. Dit kan tijdens een kopje koffie (op Terschelling), maar ook via de mail, telefoon of via een Skype-gesprek!

Stap 3: Ontwerp

Met jullie verhaal, wensen en ideeën ga ik aan de slag en maak ik een eerste ontwerp! Dit duurt maximaal twee weken. Deze stuur ik digitaal op en naar aanleiding van jullie feedback pas ik het ontwerp aan. Als alle gegevens kloppen (spelfouten, data’s, namen), vraag ik een proefdruk aan. Zo zien jullie hoe de uitnodiging er in het echt uit komt te zien. 

Stap 4: Afdrukken

Als jullie akkoord zijn met de proefdruk, is het wachten tot de kleine geboren wordt! Jullie geven de laatste gegevens door wanneer de kleine is geboren. Ik stuur daarna het definitieve ontwerp en als jullie akkoord zijn worden ze gedrukt en binnen twee werkdagen verstuurd! 

Prijzen

Bij de kaarten uit de webshop staat de prijs genoemd per stuk. Dit is inclusief het veranderen van de naam, gegevens en drukkosten! De prijs van een op maat gemaakte illustratie/kaart is afhankelijk van jullie idee. De prijzen die hieronder staan genoemd zijn exclusief drukkosten

Vrij simpel ontwerp: tussen de €90 en €140

Gedetailleerd ontwerp: tussen de €160 en €200

De drukkosten zijn (alleen voor een persoonlijk op maat gemaakt ontwerp!) afhankelijk van het soort papier, formaat, kleurgebruik & de aantallen. De prijs voor 100 kaarten ligt tussen de €40 en €120.  

Nieuwschierig? Vul dan hieronder het formulier in! 

Neem een kijkje in de webshop!