Wat wil jij voor eeuwig op papier hebben?

 
Studio Tosca maakt op maat gemaakte persoonlijke illustraties voor op bijvoorbeeld geboorte- en trouwkaartjes. Verwachten jullie bijvoorbeeld een kleine? Gaan jullie trouwen? Of zoek je het perfecte echt persoonlijke cadeau? Stuur vrijblijvend een berichtje! 

Ben je opzoek naar een logo, huisstijl of visitekaartje? Kijk dan even hier! 

IK WIL GRAAG EEN ILLUSTRATIE VOOR OP EEN:

WERKWIJZE & KOSTEN

Stap 1: Keuzes maken

Wat zijn jullie ideeën en wensen? Hebben jullie in de webshop bijvoorbeeld een toffe illustratie/kaart gezien en willen jullie een kleine aanpassing? Of gaan jullie voor een heel persoonlijk ontwerp? Wat voor een formaat hebben jullie in gedachten? Willen jullie een enkel of een gevouwen kaart? Staand, liggend, vierkant?

Stap 2: Jullie verhaal 

Daarna wil ik jullie verhaal weten! Waar hebben jullie elkaar ontmoet, wat is de vervelendste eigenschap van de ander en voor wat mag je jullie ‘s nachts wakker maken? Wat zijn de onderwerpen en plekken die jullie kenmerken? Dit kan tijdens een kopje koffie (op Terschelling), maar ook via de mail, telefoon of via een Skype-gesprek!

Stap 3: Ontwerp

Met jullie verhaal, wensen en ideeën ga ik aan de slag en maak ik een eerste ontwerp! Dit duurt maximaal twee weken. Deze stuur ik vervolgens digitaal naar jullie op. Naar aanleiding van jullie feedback pas ik het ontwerp aan en stuur ik hem voor een tweede keer digitaal op. Als jullie akkoord zijn gaat ie naar de drukker!

Stap 4: Afdrukken

Voor nu rest aan jullie alleen nog het halen en schrijven van de enveloppen! In het geval van geboortekaartjes geven jullie de laatste gegevens door wanneer de kleine is geboren. Ik stuur daarna het definitieve ontwerp en als jullie akkoord zijn worden ze gedrukt en binnen twee werkdagen verstuurd!

WAT KOST ‘T?

Kaarten uit de webshop:

Bij de kaarten uit de webshop staat de prijs genoemd per stuk. Dit is inclusief het veranderen van de naam, gegevens en drukkosten! Wil je een kleine wijziging of toevoeging? Stuur vrijblijvend een mailtje! 

Op maat gemaakt ontwerp:

De totaalprijs van een op maat gemaakte kaart bestaat uit de ontwerpenkosten + drukkosten en is afhankelijk van jullie idee. Een simpel ontwerp kost minder tijd en is daarom goedkoper dan een gedetailleerd ontwerp. Stuur een berichtje met jullie idee en ik maak vrijblijvend een prijsopgave! Dan kunnen jullie er daarna rustig over nadenken.

Ontwerpkosten:

Vrij simpel ontwerp: tussen de €170 en €210

Gedetailleerd ontwerp: tussen de €210 en €260

Drukkosten & extra’s:

De drukkosten zijn afhankelijk van het soort papier, formaat, kleurgebruik & de aantallen. Natuurlijk mag je de illustratie/kaarten ook zelf laten afdrukken. Dan betaal je alleen de ontwerpkosten. 

Drukkosten voor kaarten:

De prijs voor 25 kaarten ligt tussen de €50 en €120. 

Drukkosten voor een poster: 

De prijs voor een poster van de illustratie/kaart ligt tussen de €15 en €25.

Overig: enveloppen, sluitstickers, gehele wedding stationary, etc.   

Op aanvraag

ILLUSTRATIES DIE JE VOOR GINGEN:
Nieuwschierig? Stuur vrijblijvend een berichtje!

Open chat
Hi! Kan ik helpen?
Hi! Heb je een vraag over een product of kaartje?
Powered by