Studio Tosca doorNICKY BROUWER PHOTOGRAPHY

Wat wil jij voor eeuwig op papier hebben?

Studio Tosca maakt persoonlijke illustraties voor op bijvoorbeeld geboorte- en trouwkaartjes. Verwachten jullie bijvoorbeeld een kleine? Gaan jullie trouwen? Of zoek je het perfecte echt persoonlijke cadeau? Stuur vrijblijvend een berichtje! 

WERKWIJZE & KOSTEN

Stap 1: Keuzes maken

Wat zijn jullie ideeën en wensen? Hebben jullie in de webshop bijvoorbeeld een toffe illustratie/kaart gezien en willen jullie een kleine aanpassing? Of gaan jullie voor een heel persoonlijk ontwerp? Wat voor een formaat hebben jullie in gedachten? Willen jullie een enkel of een gevouwen kaart? Staand, liggend, vierkant? 

Stap 2: Jullie verhaal 

Eerst wil ik jullie verhaal weten! Waar hebben jullie elkaar ontmoet, voor wat mag je jullie ‘s nachts wakker maken? Wat zijn de onderwerpen en plekken die jullie kenmerken? Dit kan tijdens een kopje koffie (op Terschelling), maar ook via de mail, telefoon of via een Skype-gesprek!

Deze stap is alleen bij persoonlijke illustraties op maat!

Stap 3: Ontwerp

Met jullie verhaal, wensen en ideeën ga ik aan de slag en maak ik een eerste ontwerp! Dit duurt maximaal twee weken. Deze stuur ik digitaal op en naar aanleiding van jullie feedback pas ik het ontwerp aan. Als alle gegevens kloppen (spelfouten, data’s, namen), vraag ik een proefdruk aan. Zo zien jullie hoe de uitnodiging er in het echt uit komt te zien. 

Stap 4: Afdrukken

Als jullie akkoord zijn met de proefdruk, plaatsen we de definitieve bestelling! Aan jullie de taak om een adressenlijst samen te stellen en aan mij te laten weten hoeveel kaarten jullie nodig hebben. Ik bestel de kaarten en binnen 7 werkdagen hebben jullie de kaarten in huis!

In het geval van geboortekaartjes geven jullie de laatste gegevens door wanneer de kleine is geboren. Ik stuur daarna het definitieve ontwerp en als jullie akkoord zijn worden ze gedrukt en binnen twee werkdagen verstuurd!

Rest aan jullie alleen nog het halen en schrijven van de enveloppen!

WAT KOST ‘T?

Kaarten uit de webshop:

Bij de kaarten uit de webshop staat de prijs genoemd per stuk. Dit is inclusief het veranderen van de naam, gegevens en drukkosten! Wil je een kleine wijziging of toevoeging? Stuur vrijblijvend een mailtje! 

Persoonlijk op maat gemaakt ontwerp:

De prijs van een op maat gemaakte illustratie/kaart is afhankelijk van jullie idee. Bij het simpelste ontwerp en de laagste drukkosten ligt de prijs op €220 (ontwerpkosten + drukkosten). Dit is exclusief enveloppen. 

Ontwerpkosten voor kaart/poster:

Vrij simpel ontwerp: tussen de €170 en €210

Gedetailleerd ontwerp: tussen de €210 en €260

Drukkosten & extra’s:

De drukkosten zijn afhankelijk van het soort papier, formaat, kleurgebruik & de aantallen. Natuurlijk mag je de illustratie/kaarten ook zelf laten afdrukken. Dan betaal je alleen de ontwerpkosten. 

Drukkosten voor kaarten:

De prijs voor 25 kaarten ligt tussen de €50 en €120.

Drukkosten voor een poster: 

De prijs voor een poster van de illustratie/kaart ligt tussen de €15 en €25.

Overig: enveloppen, sluitstickers, gehele wedding stationary, etc.   

Op aanvraag

Nieuwschierig?  Stuur vrijblijvend een berichtje!

Open chat
Hi! Kan ik helpen?
Hi! Heb je een vraag over een product of kaartje?
Powered by