GEBOORTEKAARTEN

geboortekaart zwart wit lijntekening dieren onderwater zeedieren studio tosca

Jullie idee of verhaal in fijne lijnen op het geboortekaartje

De geboorte van de kleine is iets ontzettends speciaals! Jullie eigen verhaal of idee geïllustreerd in fijne lijnen op het geboortekaartje? Stuur een bericht!

Ontwerp op maat

Heb je zelf een idee voor een geboortekaartje? Stuur vrijblijvend een berichtje voor de mogelijkheden! 

Stap 1: Keuzes maken

Wat zijn jullie ideeën en wensen? Wat voor een formaat hebben jullie in gedachten? Willen jullie een enkel of een gevouwen kaart? Staand, liggend, vierkant? Ik hoor graag wat jullie wensen en ideeën zijn. 

Aan de hand van jullie ideeën maak ik een offerte. 

Stap 2: Ontwerp

Als jullie akkoord zijn met de offerte ga ik aan de slag! Dit duurt maximaal twee weken. Het eerste ontwerp stuur ik vervolgens digitaal naar jullie op. Naar aanleiding van jullie feedback pas ik het ontwerp aan en stuur ik hem voor een tweede keer digitaal op. 

Als jullie akkoord zijn met het laatste ontwerp is het wachten tot de kleine geboren wordt!

Stap 3: Afdrukken

Ondertussen kunnen jullie de enveloppen alvast schrijven. Wanneer de kleine geboren is geven jullie geven (via mail of WhatsApp) de laatste gegevens door. Ik stuur daarna via het definitieve ontwerp. Als jullie deze gecheckt hebben (spelfouten, data’s etc) en jullie akkoord geven, laat ik ze drukken en worden ze binnen twee werkdagen verstuurd!

Prijzen

De prijs van een op maat gemaakte illustratie/kaart is afhankelijk van jullie idee. De prijzen beginnen vanaf €2,75 per kaart (enkel, staand, zwart-wit) bij 75 stuks (excl. envelop).

    Winkelwagen