Studio Tosca doorNICKY BROUWER PHOTOGRAPHY
Studio Tosca wijn doorNICKY BROUWER PHOTOGRAPHY

Wat wil jij voor eeuwig op papier hebben?

 
Studio Tosca maakt op maat gemaakte persoonlijke illustraties voor op geboorte- en trouwkaartjes, maar ook voor op bijvoorbeeld de muur! 
Bekijk alle mogelijkheden en vrijblijvend een berichtje sturen mag natuurlijk altijd! 

Algemene informatie 

E-mail: Zie contactpagina

Adres (geen bezoekadres): Trompstraat 14, 8881 AV, West-Terschelling

KVK nummer: 74715127

 

Over Studio Tosca

Welkom op Studiotosca.nl!

Studio Tosca is een initiatief van Tosca Abrahams, wonend en werkend op het eiland Terschelling. Met Studio Tosca maakt ze illustraties met voornamelijk een maritiem/nautisch tintje. Hoe kan het ook anders als je op een eiland woont ;).

 


Meer over Tosca:

Opleiding & CV

Studio Tosca is een initiatief van Tosca Abrahams. Tijdens haar 4-jarige creatieve Hbo-opleiding (Creatieve Media & Technologie) heeft ze zich gespecialiseerd in ‘content-ontwikkeling’ naar aanleiding van ‘trendwatching’ (onderzoeken van veranderingen in een bepaalde markt/doelgroep). Content in de vorm van geschreven tekst en in de vorm van een visuele weergave. Denk bijvoorbeeld aan moodboards en illustraties.  

In 2016 dacht ze na het ontvangen van haar diploma een zomer te gaan werken op Terschelling om vervolgens een pre-master Interieur & Architectuur design te gaan doen. De pre-master heeft ze gedaan, net als de WSET level 2 wijncursus, maar van Terschelling is ze niet meer afgekomen. Na 3 jaar horeca is ze nu overgestapt naar VVV Terschelling. Hier maakt ze content in de vorm van artikelen voor de website en berichten op sociale media. 

Illustreren

Haar hart verliest ze echter nog steeds in het maken van visuele content. Wanneer je haar een potlood en papier geeft hoor je der de rest van de avond niet meer. Haar (vrije) werk kun je het beste omschrijven als een vaak surrealistisch, strak en minimalistisch lijnenspel (bekijk hier haar portfolio).

Op maat gemaakt

Naast ‘vrij werk’ maakt ze op maat gemaakte illustraties van belangrijke persoonlijke onderwerpen. Voor ieder die opzoek is naar een écht origineel cadeau (aan zichzelf) dat (emotioneel) alleen maar meer waard wordt. Wat is bijvoorbeeld toffer om te hebben dan een illustratie van het huis waarin je bent opgegroeid? Of een illustratie van de boot waarop je vader je heeft leren zeilen? Met Studio Tosca creëert ze illustraties van onderwerpen die je voor eeuwig op papier wil hebben en generatie op generatie door kunt geven.

Wat wil jij voor eeuwig op papier hebben? Stuur vrijblijvend een bericht! 

Of neem een kijkje op social media:
Open chat
Hi! Kan ik helpen?
Hi! Heb je een vraag over een product of kaartje?
Powered by