Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen van jullie leven. Hoe tof is het als jullie persoonlijke leven als illustratie op een trouwkaart staat? Jullie noemen de belangrijkste onderwerpen uit jullie leven en ik maak er een trouwkaart van! 

Werkwijze:

Nieuwsgierig? Vul het formulier onderaan deze pagina in of stuur een mail, Instagram-berichtje, postduif, etc. Binnen een paar werkdagen stuur ik je een berichtje terug! Nadat we een plan hebben gemaakt stuur ik jullie een offerte en als jullie akkoord zijn gaan we aan de slag!

Stap 1: Keuzes maken

Wat zijn jullie ideeën en wensen? Hebben jullie in de webshop bijvoorbeeld een tof kaartje gezien en willen jullie een kleine aanpassing? Of gaan jullie voor een heel persoonlijk kaartje? Wat voor een formaat hebben jullie in gedachten? Willen jullie een enkel of een gevouwen kaart? Staand, liggend, vierkant? 

Stap 2: Jullie verhaal 

Eerst wil ik jullie verhaal weten! Waar hebben jullie elkaar ontmoet, wat is de vervelendste eigenschap van de ander en voor wat mag je jullie ‘s nachts wakker maken? Wat zijn de onderwerpen en plekken die jullie kenmerken? Dit kan tijdens een kopje koffie (op Terschelling), maar ook via de mail, telefoon of via een Skype-gesprek!

Deze stap is alleen bij persoonlijke illustraties op maat!

Stap 3: Ontwerp

Met jullie verhaal, wensen en ideeën ga ik aan de slag en maak ik een eerste ontwerp! Dit duurt maximaal twee weken. Deze stuur ik digitaal op en naar aanleiding van jullie feedback pas ik het ontwerp aan. Als alle gegevens kloppen (spelfouten, data’s, namen), vraag ik een proefdruk aan. Zo zien jullie hoe de uitnodiging er in het echt uit komt te zien. 

Stap 4: Afdrukken

Als jullie akkoord zijn met de proefdruk, plaatsen we de definitieve bestelling! Aan jullie de taak om een gastenlijst samen te stellen en aan mij te laten weten hoeveel kaarten jullie nodig hebben. Ik bestel de kaarten en binnen 7 werkdagen hebben jullie de uitnodigingen in huis! Rest aan jullie alleen nog het halen en schrijven van de enveloppen.

Prijzen

Bij de kaarten uit de webshop staat de prijs genoemd per stuk. Dit is inclusief het veranderen van de naam, gegevens en drukkosten! De prijs van een op maat gemaakte illustratie/kaart is afhankelijk van jullie idee. De prijzen die hieronder staan genoemd zijn exclusief drukkosten

Vrij simpel ontwerp: tussen de €90 en €140

Gedetailleerd ontwerp: tussen de €160 en €200

De drukkosten zijn (alleen voor een persoonlijk op maat gemaakt ontwerp!) afhankelijk van het soort papier, formaat, kleurgebruik & de aantallen. De prijs voor 100 kaarten ligt tussen de €40 en €120.  

Nieuwschierig? Vul dan hieronder het formulier in! 

Neem een kijkje in de webshop!