Trouwkaarten

TROUWKAARTEN

Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen van jullie leven. Hoe tof is het als jullie persoonlijke leven als illustratie op een trouwkaart staat? Jullie noemen de belangrijkste onderwerpen uit jullie leven en Studio Tosca maakt er een trouwkaart van! 

Nieuwsgierig? Vul het formulier onderaan deze pagina in of stuur een mail, Instagram-berichtje, postduif, etc. Binnen een paar werkdagen stuur ik je een berichtje terug! Nadat we een plan hebben gemaakt stuur ik jullie een offerte en als jullie akkoord zijn gaan we aan de slag!

Werkwijze:

Stap 1: Keuzes maken

Wat zijn jullie ideeën en wensen? Hebben jullie in de webshop bijvoorbeeld een tof kaartje gezien en willen jullie een kleine aanpassing? Of gaan jullie voor een heel persoonlijk kaartje? Wat voor een formaat hebben jullie in gedachten? Willen jullie een enkel of een gevouwen kaart? Staand, liggend, vierkant? Ik hoor graag wat jullie wensen en ideeën zijn.

Stap 2: Jullie verhaal 

Aan de hand van jullie wensen maak ik een offerte. Als jullie akkoord zijn met de offerte gaan we aan de slag!  Eerst wil ik jullie verhaal weten! Waar hebben jullie elkaar ontmoet, wat is de vervelendste eigenschap van de ander en voor wat mag je jullie ‘s nachts wakker maken? Wat zijn de onderwerpen en plekken die jullie kenmerken? Dit kan tijdens een kopje koffie (op Terschelling), maar ook via de mail, telefoon of via een Skype-gesprek!

Stap 3: Ontwerp

Met jullie verhaal, wensen en ideeën ga ik aan de slag en maak ik een eerste ontwerp! Dit duurt maximaal twee weken. Deze stuur ik vervolgens digitaal naar jullie op. Naar aanleiding van jullie feedback pas ik het ontwerp aan en stuur ik hem voor een tweede keer digitaal op. Aan jullie de taak om ondertussen een gastenlijst samen te stellen, zodat we weten hoeveel kaarten we moeten bestellen!

Stap 4: Afdrukken

Als jullie akkoord zijn met de proefdruk, plaatsen we de definitieve bestelling! Ik bestel de kaarten en binnen 7 werkdagen hebben jullie de uitnodigingen in huis! Rest aan jullie alleen nog het schrijven en versturen van de enveloppen!

Prijzen

De prijs van een op maat gemaakte illustratie/kaart is afhankelijk van jullie idee. Bij het simpelste ontwerp en de laagste drukkosten ligt de prijs op €220 (ontwerpkosten + drukkosten). Dit is exclusief enveloppen. 

Ontwerpkosten:

Vrij simpel ontwerp: tussen de €170 en €210

Gedetailleerd ontwerp: tussen de €210 en €260

Drukkosten

De drukkosten zijn afhankelijk van het soort papier, formaat, kleurgebruik & de aantallen. De prijs voor 25 kaarten ligt tussen de €50 en €120.  

 

Nieuwschierig? Stuur vrijblijvend een berichtje!    Neem een kijkje in de webshop!

    Winkelwagen