Verhuiskaart

Gaan jullie verhuizen? Ik maak een originele kaart voor jullie! Bijvoorbeeld met een kenmerk van de plek/plaats waar jullie gaan wonen of zelfs een illustratie van de nieuwe plek! Let me know! 

Werkwijze:

Nieuwsgierig? Vul het formulier onderaan deze pagina in of stuur een mail, Instagram-berichtje, postduif, etc. Binnen een paar werkdagen stuur ik je een berichtje terug! Nadat we een plan hebben gemaakt stuur ik jullie een offerte en als jullie akkoord zijn gaan we aan de slag!

Stap 1: Jullie verhaal

Waar gaan jullie wonen? Wat is kenmerkend aan die plaats? Hoe ziet jullie nieuwe plek (er van buiten) uit? Wat zijn jullie ideeën? Dit kan tijdens een kopje koffie (op Terschelling), maar ook via de mail, telefoon of via een Skype-gesprek!

Stap 2: Ontwerp

Ik ga aan de slag en maak een eerste ontwerp! Dit duurt maximaal twee weken. Deze stuur ik digitaal op en naar aanleiding van jullie feedback pas ik het ontwerp aan. Als alle gegevens kloppen (spelfouten, data’s, namen), vraag ik een proefdruk aan. Zo zien jullie hoe de uitnodiging er in het echt uit komt te zien. 

Stap 3: Afdrukken

Als jullie akkoord zijn met de proefdruk, plaatsen we de definitieve bestelling! Aan jullie de taak de aantallen te laten weten aan mij. Ik bestel daarna de kaarten en binnen 7 werkdagen hebben jullie de uitnodigingen in huis! Rest aan jullie alleen nog het halen en schrijven van de enveloppen!

De prijs van de kaart ligt ergens tussen de €50,00 en €250,00, afhankelijk van de soort opdracht en exclusief de drukkosten van de kaarten! 

Nieuwschierig? Vul dan hieronder het formulier in!     Winkelwagen